Een duurzame competitie

De MEgood uitdagingen zijn altijd gebaseerd op tenminste een van de 17 duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties (SDG).
Deze doelstellingen willen de leefbaarheid voor alle mensen op de planeet verbeteren. Niet alleen jij gaat er dus op vooruit, ook je omgeving.
1

Log-in

Via MEgood ontvang je een gebruikersnaam en een wachtwoord om in te loggen. Je moet dan wel eerst een berichtje sturen via onze contactformulier.

Op dit moment kan je MEgood alleen spelen op een computer en in de praktijk. We zijn druk bezig om deze ook voor je smartphone beschikbaar te maken!
2

Kies je uitdaging

Op basis van jouw persoonlijke interesses kies je een MEgood waarop wilt ontwikkelen of een MEgood die gewoonweg goed ligt!
3

Speel alle levels

Elke MEgood bestaat uit vijf levels en elk level bestaat uit 6 tegels. 3 tegels om de code te kraken en 3 tegels om impact te maken in de praktijk. Een level speel je gemiddeld binnen 5 minuten. Doorloop alle levels om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
4

Kraak de code

In elk level vind je ook een puzzel over het onderwerp van de uitdaging. Alle puzzels vormen samen een code. Kan jij de code kraken? Extra punten en goed voor je positie in de competitie.
5

Maak impact

Jij hebt invloed! Door de praktijkuitdaging uit te voeren draag je bij aan een betere toekomst voor jezelf en jouw omgeving. Bovendien verzamel je zo nog meer punten.
6

Versterk je profiel

Hoe meer MEgood's je speelt, hoe meer punten je verzamelt, hoe sterker jouw profiel. Goed voor jezelf en jouw omgeving (MEgood = WEgood).