Een duurzame competitie

De MEgood uitdagingen speel je individueel en tegelijkertijd in teamverband. Bijvoorbeeld afdeling tegen afdeling.
Dit maakt duurzaam bezig leuk.
Het is het ook een leuke manier om te verbinden.

Stel als organisatie een target iedere speler draagt bij!
Niet alleen de speler gaat er dus op vooruit, ook je omgeving.
1

Log-in

MEgood is een digitaal spel met een praktijkuitdaging. Via MEgood ontvang je een gebruikersnaam en een wachtwoord om in te loggen. MEgood speel je op de computer. Binnenkort is MEgood ook beschikbaar op je smartphone!
2

Kies je uitdaging

Kies de speluitdaging die past bij de duurzame doelen van de organisatie. Kies uit ons bestaande assortiment of we ontwikkelen een tailormade spel speciaal voor jullie organisatie. Jij bepaalt waar de prioriteiten liggen!
3

Speel alle levels

Elke speluitdaging bestaat uit vijf levels om de code te kraken en om impact te maken in de praktijk. Een level speel je gemiddeld binnen 5 minuten. Doorloop alle levels om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
4

Kraak de code

Ieder level heeft ook een puzzel over het onderwerp van de uitdaging. Met de uitkomst van de  puzzels kun je de code kraken en verdien je extra punten in de competitie!
5

Maak impact

Jij hebt invloed! Door de praktijkuitdaging uit te voeren draag je bij aan een betere toekomst voor jezelf en jouw omgeving. Bovendien verzamel je zo nog meer punten.
6

Versterk je profiel

Hoe meer MEgood's je speelt, hoe meer punten je verzamelt, hoe sterker jouw profiel. Goed voor jezelf en jouw omgeving (MEgood = WEgood).