Jouw strategie naar een duurzame toekomst.

Onze ambitie

Dat alle spelers gezamenlijk spelen om onze planeet duurzamer te maken en middels het spel en de praktijkuitdaging zich er ook bewust van worden dat we allemaal invloed hebben en het verschil samen kunnen maken.

Wij leveren

Onze ambitie gaan we bereiken door korte en krachtige uitdagingen aan te bieden die direct positief impact maken op de speler en zijn of haar omgeving.

Voor iedereen

De MEgood uitdagingen kunnen door iedereen boven de 8 jaar gespeeld worden, klein en groot, jong en oud. MEgood wil dat zoveel mogelijk mensen de uitdagingen spelen, zodat we zo snel mogelijk onze ambitie kunnen waarmaken.

En maatschappelijk verantwoord

MEgood draagt bij aan de uitvoering van verbeterinitiatieven door een percentage van de opbrengsten te besteden aan maatschappelijke lokale initiatieven die de MEgood doelstellingen onderschrijven.

Onze MEgood uitdagingen zijn zo ontworpen dat ze direct impact maken.

Direct impact maken op het bereiken van de SDG's zoals minder armoede, klimaatactie en gelijke kansen voor iedereen. Als jij de uitdaging aangaat en speelt maak je direct impact.
Naar onze uitdagingen

Verschillende impact meters geven aan hoe goed we op weg zijn.

MEgood heeft ook een impacttool ontwikkelt die per duurzaamheidsdoelstelling meet welke impact jij hebt gemaakt door de uitdaging te spelen. Vanaf 1e kwartaal 2022 zal de daadwerkelijke impact worden gepubliceerd op deze website.

Duurzaamheidsexperts

Wij streven er naar dat MEgood uitdaging samen met een duurzaamheidsexpert op het gebied van de uitdaging zijn gemaakt of tenminste is gecontroleerd.