Zij geven insecten de ruimte

In een tijdsbestek van 4 weken gaan de kinderen insecten spotten, materialen verzamelen en een insectentuin bouwen. Dit zijn activiteiten die je normaal in je vrije tijd doet. Hoe leuk is het om dit op school te kunnen doen, met je hele klas en meteen ook een bijdrage te leveren aan het vergroten van de biodiversiteit in je omgeving. Maar dat is niet alles …  de leerling en de school dragen hiermee actief bij aan het realiseren van één van de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN “leven op het land”.

Waar een kleine school al niet groot in kan zijn!

Wil jij ook?

Wil jij met jouw school ook een bijdrage leveren aan “leven op het land” en de biodiversiteit vergroten in je omgeving, vergroenen van je schoolplein of heb je een andere duurzaamheidsdoelstelling waar jij je voor in wilt zetten, laat het ons dan weten en neem dan contact op met MEgood via ons contactformulier.

MEgood

MEgood is een startup die zich inzet om samen met jou alle 17 duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties te realiseren, maar dan op een leuke en innovatieve manier! MEgood koppelt de duurzaamheidsdoelstelling aan een toffe praktijkuitdaging. Hierdoor leer je welke impact jij kan maken, je brengt dit meteen in de praktijk en je helpt je omgeving.